Otkada je preuzeo OPG od oca, mladi inžinjer agronomije Tomislav Furjan se intenzivnije uključio u proizvodnju vina te kontinuirano provodi ulaganja u proširenje kapaciteta vinogradarske proizvodnje.

Uz značajno povećanje broja čokota, kontinuirano ulaganje u marketing te u proširenje proizvodnog asortimana, Vinarija je u 2019. godini ostvarila i značajna ulaganja u modernizaciju i proširenje kapaciteta proizvodnje na gospodarstvu i to putem bespovratnih sredstava Europske unije te bespovratnih sredstava dodijeljenih od strane Općine Cestica. 

Bespovratnim sredstvima Europske unije, koja su OPG-u dodijeljena temeljem prijave na 1. natječaj LAG-a Sjeverozapad za provedbu Tipa operacije 6.3. – Poticanje i unapređenje poljoprivredne proizvodnje, Vinarija Furjan je pribavila rabljeni traktor, novi atomizet, inox bačvu te laboratorijski digitalni analizator za mjerenje sumpora.  Nabavljeni traktor kao i ostala oprema Vinariji olakšavaju svakodnevne poslovne u proizvodnji grožđa te uvelike utječu na povećanje kvalitete finalnog proizvoda – vina.

Bespovratna sredstva ostvarena su i prijavom na Natječaj u sklopu „Programa poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva Općine Cestica za razdoblje 2018 – 2021“. OPG je bespovratnim sredstvima nabavio prešu i punilicu.